Cutiuta Muzicala

Producători • Anglia

   

   

  Cu siguranta printre cele mai frumoase carusele pe care le-am gasit.

   

  Atentia artistilor din Marea Britanie se reflecta in tot ce este realizate sub indrumarea lor. 

  Toate aceste obiecte de colectie si totodata cadouri inedite, pentru ocazii deosebite.

   

   

   

   

   

  Va invitam sa va delectati privirea si sunetul cu aceste cadouri minunate.

  Vezi produse Anglia


 • Crisalis

  Despre Christine Haworth

  Christine Haworth s-a nascut in Blackburn, Lancashire, Anglia, unde a inceput sa deseneze si sa picteze inca din copilarie. A absolvit Colegiul de Arta din Wolverhampton, in care a obtinut diploma in ilustratie.

  De-a lungul a mai multor ani a lucrat ca liber profesionist, ca ilustrator si artist de figurine, iar intre anii 1970 si 1980, Christine a tinut mai multe expozitii de succes.

  In anul 1993 a proiectat "The Isle of Man Christmas Stamps", iar tot in acelasi an s-a lansat in industria cadourilor.

  Succesul sau incredibil a venit de pe urma produselor speciale de diverse forme, precum: figurine, carti postale, papusi, cani, farfurii si multe altele.

   

   

   

   


  De multi ani, prin Crisalis, Christine ofera clientilor din intreaga lume produse licentiate de calitate superioara.

  Vezi produse Crisalis


 • De Rosa

  Printre cele mai fine exemple din domeniul designului obiectelor de artizanat din ceramica, realizate manual, se afla Colectia De Rosa Rinconada din Uruguai.


  De Rosa Rinconada este recunoscuta international pentru felul artistic si elegant in care foloseste platina, aurul de 18 carate si smaltul in culori vibrante, in procesul de creare a figurinelor de ceramica.
  Fiecare design sculptat manual este diferit, astfel incat nicio figurina nu arata la fel.

   

  Vezi produse De Rosa


 • Twinkle


  Twinkle Enterprises este o companie canadiana cu peste 1000 de produse decorative si functionale cum ar fi: globuri muzicale, cutiute muzicale, ornamente pentru copaci, rame pentru poze si alte cadouri superbe.

  Twinkle este cunoscut in intreaga lume pentru fermecatoarele cutiute, caruseluri si globuri muzicale. Multe si diferite modele pentru design precum si functii speciale ca suflatorul automat de sclipici au incantat dealungul timpului prietenii nostrii din toata lumea. Designul fiecarui produs spune o poveste inedita pentru colectionarii din toata lumea.

  Twinkle Enterprises este una din companiile care se mandresc cu produsele vandute si asigura cele mai inalte standarde pentru fabricarea acestor minunate obiecte de colectie. Multumita diversivitatii de designeri si datorita priceperii lucratorilor, suntem capabili de a satisface toate cerintele si nevoile dumneavoastra.

  Scopul nostru este de a fi prieteni, de a lucra cu tine, prietenul nostru valoros, pentru a obtine gandurile si ideile ce ne vor ghida in creearea urmatoarelor produse.

  Vezi produse Twinkle
Proiect realizat de Agentia de Publicitate Acid Love
www.BravoSport.ro | www.CadouriMuzicale.ro | www.CadouriPentru.ro | www.FHN.ro